Novosti

SVEČANO DODJELJENA TRI NOVA CERTIFIKATA

1.9.2015. u prostorijama  Islamskog Centra Zagreb  održana je svečana dodjela halal certifikata firmama: Aronia Uživo d.o.o., Gec d.o.o. te Adria Luxury . Predstavnike firmi srdačno je pozdravio rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, Aldin Dugonjić time im prigodno čestitavši na završetku procesa te ulaskom u sustav halal kvalitete. G. Dugonjić naglasio je potencijal halal tržišta i potrebu povezivanja svih certificiranih proizvođača i pružatelja usluga te istaknuo je da je ova dodjela po mnogočemu specifična:

Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu predati certifikat prvom proizvođaqču LDPE folije i vrećica, najvećem proizvođaču aronie na području Republike Hrvatske kao i prvoj luksuznoj putničkoj agenciji. Certifikatom halal kvalitete čija procedura obuhvaća potpuni nadzor od same proizvodnje do načina pakiranja i označavanja proizvoda svi dobitnici potvrdili su dodatnu kvalitetu svojih usluga i proizvoda. Plasirati kvalitetan proizvod i uslugu zahtjeva konstantno ulaganje i poboljšanje te ovom prilikom čestitam svima na implementaciji i uloženom trudu i ubrzo očekujemo dobre poslovne rezultate. „ izjavio je Dugonjić.

U ime tvrtki certifikate su preuzeli vlasnici firmi  Matko Šeremet direktor Aronie Uživo d.o.o.,

Aronia d.o.o. osnovana je s ciljem da se  stvori “svijet aronije” sa širokom paletom zdravih proizvoda . Zadovoljstvo mi je u ime firme preuzeti halal certifikat koji je još samo dodatna potvrda zdravog i kvalitetnog proizvoda „ izjavio je Šeremet.

Aronia Uživo d.o.o.

Dodjela certifikata Aronia Uživo d.o.o.

U ime tvrtke Gec d.o.o. certifikat je preuzeo direktor Emil Gec zahvalivši se na suradnji te istaknuvši da u ovom obiteljskom poslu proizvodnje folija i vrećica halal certifikat predstavlja još jedan dodatan uspjeh pogotovo uzevši u obzir da su prvi takvi proizvođači na području RH.

Gec d.o.o.

Direktor Gec d.o.o., Emil Gec

Treći certifikat u ime putničke agencije Adria Luxury  preuzela je direktorica Marina Franolić.

„ Putnička agencija Adria Luxury isključivo se bavi elitnim turizmom te organizacijom luksuznih putovanja. Uzevši u obzir potencijal halal turističkog tržišta te preferencije istih gostiju raduje nas što smo dobitkom halal certifikata svoje usluge dodatno prilagodili i unaprijedili te se nadam da ćemo time polučiti i dodatne uspjehe.“  zaključila je Franolić.

Adria Luxury

Direktorica putničke agencije Adria Luxury , Marina Franolić