Novosti

DODIJELJEN CERTIFIKAT PODUZEĆU VIKI D.O.O.

Poduzeću  Viki d.o.o., u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. prigodno je uručen halal certifikat. Svečanoj ceremoniji dodjele certifikata prisustvovali su muftija dr. Aziz ef. Hasanović, predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj, g. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra sa suradnicima,  g. Viktor Novak, g. Romeo Radić, direktori firme, te tehnolozi g. Alen Furmeg i g. Tomislav Ćurić.

Halal certifikat je g. Viktoru Novaku i g. Romeu Radiću, direktorima firme svečano uručio muftija dr. Aziz ef. Hasanović obrativši se prigodnim riječima:

Predstavlja mi izuzetno zadovoljstvo što imam priliku uručiti certifikat sedmoj certificiranoj klaonici u Republici Hrvatskoj. Pohvaljujem inovativni pristup poduzeća Viki d.o.o. u razvoju novih proizvoda, a sve u cilju zadovoljavanja sve složenijih zahtjeva na tržištu. Dodjelom halal certifikata ukazano Vam je povjerenje Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj te prilika za ulazak na nova tržišta svijeta stoga Vam ujedno ovom prilikom od srca čestitam. Posebno me raduje činjenica da će halal certificirani proizvodi biti dostupni na tržištu Republike Hrvatske.”- rekao je muftija Hasanović.

Aldin Dugonjić. muftija dr. Aziz Hasanović, Viktor Novak, Romeo Radić

Aldin Dugonjić. muftija dr. Aziz Hasanović, Viktor Novak, Romeo Radić

Prigodne  riječi i čestitke  uputio je i rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete g. Aldin Dugonjić:

Meso i  mesne prerađevine spadaju u kategoriju najrizičnijh proizvoda prilikom certifikacije koja se u Republici Hrvatskoj vrši prema standardima pet normi. Zbog sve kompleksnijih zahtjeva tržišta potrebno je trajno povećanje produktivnosti uz intenzivna ulaganja u razvoj novih proizvoda. Ovim certifikatom, Viki d.o.o. dobio je ulaznicu za brojna nova tržišta, a vjerujemo da će svojim inovativnim tehničkim rješenjima moći konkurirati mnogima. Ovom prilikom čestitam svim predstavnicima i zaposlenicima na uloženom trudu te im želim mnogo uspjeha u daljnjem radu. ”– istaknuo je Dugonjić.

Trgovačko društvo Viki d.o.o. je tvrtka koja se primarno bavi klaoničkom obradom i preradom pilećeg i kokošjeg mesa. Tvrtka je na tržištu poznata po kvalitetnim proizvodima te  cijenom prilagođenima kupcima.

g. Romeo Radić i g. Viktor Novak prilikom preuzimanja certifikata zahvalili su se Centru za certificiranje halal kvalitete na podršci i suradnji te naglasili da su isključivo zbog plasmana svog pilećeg i goveđeg programa morali halal certifikat implementirati što skorije , a koliko tvrtka zaista teži inovativnosti dokaz su i mnogi novi trajni i polutrajni proizvodi .

RESIZE Photo 1

Halal asortiman tvrtke Viki d.o.o. obuhvaća sljedeće grupe proizvoda: polutrajne pileće kobasice, polutrajne juneće kobasice, trajne fermentirane juneće kobasice, trajne fermentirane pileće kobasice, polutrajno pileće meso u komadu, polutrajno juneće meso u komadu, suho pileće meso u komadu, suho juneće meso u komadu, sviježa i zamrznuta kokoš nesilica, sviježe i zamrznuto pile, pileći rasjek i iznutrice (svježe i zamrznute), kokošji rasjek i iznutrice (svježe i zamrznuto).