Novosti

DODIJELJEN HALAL CERTIFIKAT PODUZEĆU PAN PEK D.O.O.

ZAGREB, 11.10.2018.- Poduzeću Pan Pek d.o.o. je nakon završenog certifikacijskog audita od strane Centra za certificiranje halal kvalitete dodijeljen certifikat za proizvodnju kruha, peciva, tijesta i  lisnatog tijesta s različitim nadjevima kao i listova za pite i savijače. Certifikat halal kvalitete u ime Centra za certificiranje halal kvalitete uručio je rukovoditelj Centra, Aldin Dugonjić. Certifikat je u ime Pan Peka d.o.o. primio predsjednik uprave, dipl.ing. Ivan Parać, a na svečanoj dodjeli prisustvovali su i mr.sc. Edina Mešić, tajnica Centra , – mag.ing. Ana Glumpak- tehnolog osiguranja kvalitete, mag.ing. Viktorija Engert- tehnolog te dipl.ing. Jure Perica, tehnolog osiguranja kvalitete.

Inače PAN-PEK d.o.o. jedno je od vodećih pekarskih poduzeća u Republici Hrvatskoj koji tržištu nudi vrlo široku paletu proizvoda – od osnovnih do specijalnih vrsta kruha i peciva, svježih i pakiranih kolača i torti, pa do proizvoda po narudžbi. Kvalitete svojih proizvoda  potvrđuju certifikatom ISO 9001:2000, IFS I HACCP. a sada to mogu i Halal standardom.

Certifikat Halal kvalitete za Pan Pek d.o.o. predstavlja kontinuitet u nastojanjima prilagodbe novim tržištima i zahtjevima potrošača.

 

?