Novosti

NOVE USLUGE S HALAL CERTIFIKATOM Svečano dodijeljen certifikat Cateringu Kvatrić

Dana 7.6.2018. Euroadria d.o.o. Catering Kvatrić postali su druga certificirana catering kuća u Republici Hrvatskoj.  Svečana dodjela certifikata za završen program implementacije halal norme HRN BAS 1049:2010 održana je u prostorijama Centra za certificiranje halal kvalitete.

Catering Kvatrić kroz dugogodišnje  bogato iskustvo stvorili su prepoznatljivo ime među pružateljima usluga cateringa. Uz današnji certifikat Halal kvalitete posjeduju ISO certifikat za sustav upravljanja sigurnošću hrane 22000:2005  te  HACCAP standard za opremljenost kuhinje.

Svečanoj dodjeli predhodio je halal certifikacijski audit tj. provjera  uvjeta pripreme i posluživanja halal jela te kontrola za sve sirovine koji su dobiveni od halal certificiranih dobavljača, a koriste se u pružanju usluga hrane i pića, cateringa.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici i zaposlenici Catering Kvatrić kao i predstavnici i zaposlenici Centra za certificiranje halal kvalitete. Halal certifikat g. Mariu Borovčaku, voditelju hrane i pića  svečano je uručio g. Aldin Dugonjić , rukovoditelj Centra koji je istaknuo značaj konzumiranja zdrave i kvalitetne hrane te veliki značaj toga što se sustavu halal kvalitete pridružila i jedan od renomiranih catering kuća u Republici Hrvatskoj. Dugonjić je također istaknuo kako dobiveni halal certifikat upotpunjuje poslovnu kvalitetu usluga Cateringa Kvatrić a time i njihovu spremnost da se udovolji zahtjevima potrošača halal proizvoda.