Novosti

POZIV ZA SUDJELOVANJE NA TURSKO-HRVATSKOM GOSPODARSKOM FORUMU

Vrijeme održavanja: 23.11.2017. – 25.11.2017.

Tursko-hrvatski poslovni forum i B2B sastanci održat će se tijekom World Halal Summita 2017

Centar za certificiranje halal kvalitete u suradnji s Ministarstvom gospodarstva Republike Turske i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira poslovni forum i sastanke koji će se održati tijekom Svjetskog halal summita (World Halal Summit 2017) u Istanbulu od 23. do 25. studenoga. Forumu će također prisustvivati i predstavnici Singapore Halal Huba te također Vam ponuditi priliku sklapanja poslova sa cijelom jugoistočnom Azijom i Kinom.

PRIDUŽITE SE GOSPODARSKOJ DELEGACIJI REPUBLIKE HRVATSKE!

World Halal Summit predstavlja najveći ovogodišnji događaj povezan s halal tržištem. Na summitu se očekuje više od 15.000 posjetitelja, više od 100 izložbenih štandova, više od 30 B2B delegacija te sudjelovanje 57 ministara iz zemalja OIC-a (Organizacija za islamsku suradnju).

Sektori koji su obuhvaćeni summitom su: hrana, turizam, kozmetika, farmacija, tekstil i financije. FORUM je otvoren za sudjelovanje svim poduzećima koja su zainteresirana za istraživanje novih tržišta.

Više o načinu prijave i dodatnim informacijama možete saznati na web-stranici Centra za certificiranje halal kvalitete.

U slučaju nejasnoća, molimo vas da se javite Centru za certificiranje halal kvalitete (tel.: +385 (0)1 561 90 62, e-mail: info@halal.hr).

Srdačan pozdrav!

Centar za certificiranje halal kvalitete