Novosti

POZIV NA SUDJELOVANJE 2. konferencija vjerskog turizma, sakralne baštine i hodočašća

Rijeka, Islamski centar, 05.12.2017

Nastavno na uspješno održanu prvu konferenciju vjerskog turizma, sakralne baštine i hodočašća u Ludbregu krajem 2016. godine, pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i sudjeluju na najznačajnijem skupu za vjerski turizam Hrvatske – 2. Konferenciji u Rijeci.

  1. konferencija vjerskog turizma, sakralne baštine i hodočašća održat će se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Mešihata Islamske zajednice u Rijeci, Islamski centar, 05.12.2017. godine.

Programom Konferencija okuplja interdisciplinarni tim znanstvenika, stručnjaka i predstavnika vjerskih zajednica, uglednih turističkih djelatnika.

Namjera realizacije 2. Konferencije je definirati potrebe suvremenih putnika, organizacije hodočašća i vjerskih putovanja, otvoriti dijalog svih dionika unutar segmenta vjerskog turizma, posebno crkve, svih vjerskih zajednica i turističkih agencija, kako bi se vjerska putovanja u budućnosti organizirala po najkvalitetnijim standardima koje moderno tržište zahtjeva i principu održivosti na korisnost putnika.

Pružite svoj obol razvoju vjerskog turizma Hrvatske, educirajte se i posjetite atraktivnu Džamonjinu džamiju nad Kvarnerom, razgledajte skulpturu u prostoru.

“S trga džamije puca prekrasan pogled na Učku, more i otoke, a cijeli kompleks sljubljen je s okolišem. Izdaleka se čini kao da džamija kipara Dušana Džamonje lebdi nad gromačama, utopljena u mirise mediteranskog raslinja.”

Radujemo se susretu.

Za sve informacije o programu i registraciji sudionika molimo koristite kontakt / e-mail:

info@lux-promocija.com