Novosti

SVEČANO URUČEN CERTIFIKAT PODUZEĆU AMINOLABS ATLANTIC D.O.O.

(Nova Gradiška, 18. rujna 2018.)

Poduzeću Aminolabs Atlantic d.o.o. je nakon završenog certifikacijskog audita  svečano uručen certifikat halal kvalitete za proizvodnju energetskih pločica iz asortimana sportske i aktivne prehrane. Proteinski barovi jedinstven su proizvod na tržištu , a proizvode se u visoko sofisticiranoj tvornici u Novoj Gradišci. Inače, Atlantic Grupa vodeći je europski proizvođač sportske i aktivne prehrane, a najveći dio asortimana proizvodi u vlastitim pogonima u okolici Hamburga (praškasti proizvodi i komprimati) te u Rogaškoj Slatini (napitci), dok se energetske pločice proizvode u Novoj Gradišci.

Certifikat je u ime Centra za certificiranje halal kvalitete uručio rukovoditelj, Aldin Dugonjić čestitavši vlasnicima na uspješnom poslovnom poduhvatu.

„Uzevši u obzir suvremeni način života i suvremene trendove u prehrani proizvođača , funkcionalni obroci postali su njen neizostavni dio. Moram naglasiti da je Halal prehrana po svojim načelima u punoj suglasnosti sa suvremenim principima pravilne prehrane stoga nam je neizmjerno drago što smo paleti halal proizvoda pridružili i one iz asortimana sportske i aktivne prehrane. Ovim putem čestitam poduzeću i želim im puno uspjeha u daljnjem radu. “

Certifikat je u ime poduzeća primio direktor, g. Sanjin Weihnacht, koji se zahvalio na uspješnoj suradnji, te istaknuo da je certifikat Halal kvalitete još jedno u nizu priznanja kojim se potvrđuju visoki tehnološki standardi, te uvjeti po kojima ovo poduzeće posluje, usmjeravajući proizvodnju  sve više ka segmentu zdravih i funkcionalnih obroka.