Skip to main content

Novosti

 • Amarriva travel, halal certifikat
  Ukorak sa svjetskim trendovima
  Amarriva travel želeći ići ukorak sa svjetskim trendovima i svakome gostu ponuditi sve ono što mu je potrebno kako bi se u našoj zemlji osjećao opušteno kao kod kuće, odlučila se na halal certificiranje jer želi ponuditi svoje usluge na tržištu koje je prema zadnjem Izvještaju o stanju globalne islamske ekonomije u 2018. godini iznosilo 189 milijardi dolara.
  Saznajte više
 • Ireks aroma, halal certifikat
  Halal certifikat za Ireks Aromu
  Jednom od najpoznatijih proizvođača dodataka i mješavina za pekarsko-slastičarske proizvode, mesne prerađevine i stočnu hranu IREKS AROMI danas je uručen halal certifikat u moderno uređenom pogonu u Jastrebarskom.
  Saznajte više
 • Klaonica Karakaš, halal certifikat
  Klaonica Karakaš halal certificirana
  U Islamskom centru Zagreb dana 23.12.2019. godine g. Antoniu Karakašu vlasniku i direktoru  klaonice Karakaš dodijeljen je halal certifikat za klaonicu i rasjekaonu junadi, teladi i janjadi.
  Saznajte više
 • Posjet ministarstvu turizma
  Ministarstvo turizma pokrovitelj Halal Business Foruma 2020
  Rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc Aldin Dugonjić i mr.sc. Edina Mešić, menadžer kvalitete danas su posjetili Ministarstvo turizma gdje su se sastali sa državnim tajnikom g. Franom Matušićem i gđom Natalijom Havidić, načelnicom Sektora za strateško planiranje i provedbu programa i projekata EU
  Saznajte više