Skip to main content
Obilježen svjetski dan hrane

U povodu Svjetskog dana hrane - koji se tradicionalno obilježava 16. Listopada učeniciIslamske gimnazije „ dr. AhmedaSmajlović“ imali su priliku poslušati predavanje na temu „Znanost o prehrani i islam“. Predavanje organizirano je pod voditeljstvom odgajateljice islamske gimnazije, Enise Botonjić dok je prigodno predavanje održala mr.sc. Edina Mešić, Voditeljica odjela kvalitete Centra za certificiranje halal kvalitete.

U Sisku održana promocija knjige “Halal-standard po mjeri čovjeka”
Prvijenac dr. Dugonjića je obranjena doktorska disertacija na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a Aldin Dugonjić jedan je od dvojice doktora znanosti u svijetu na temu halala, u toku promocije istakao je muftija dr.sc. Aziz Hasanović koji je pored autora bio jedan od promotora.
Halal kao stil života i islamsko bankarstvo u centru pažnje polaznika/ca Balkanske omladinske škole
Halal kao stil života i islamsko bankarstvo u centru pažnje polaznika/ca Balkanske omladinske škole
Predavanje na Turističko-ugostiteljskoj školi Antuna Štifanića
Dana 06.11.2018. rukovoditelj Centra dr. Aldin Dugonjić je održao predavanje na Turističko-ugostiteljskoj školi Antuna Štifanića na temu Halal kvaliteta.
Održan seminar na temu: halal certifikatom do novih tržišta uz potporu EU fondova
U suradnji s Županijskom komorom Zagreb i tvrtkom Logest održan je seminar na temu „Međunarodno priznatim Halal certifikatom do novih tržišta uz korištenje potpore Europskog fonda za regionalni razvoj“.
Rukovoditelj Centra održao predavanje na Visokoj školi Aspira
U svom predavanju rukovoditelj je upoznao studente sa terminom halal, razvojem halal turizma u svijetu i Republici Hrvatskoj. Ukazao je na veliki potencijal tržišta kao i nastup na istom.
Subscribe to Predavanja