Skoči na glavni sadržaj

Hrvatska kao „Halal friendly destination“ predstavljena na Halal in Travel Global Summitu

Stručnjaci iz turističkog sektora okupili su se 31. svibnja na panelu o turizmu s fokusom na krstarenja. Iznimna nam je čast što je kao jedna od panelistica, sudjelovala i vlasnica hrvatske halal certificirane turističke agencije Prolingua Travel,  gđa Ivana Karanikić.

Ivana je predstavila potencijale Hrvatske kao Halal friendly destinacije, a njen konkretan doprinos ovakvom brendiranju Lijepe naše je luksuzna turistička tura za muslimanke duž Jadranske obale. Radi se o krstarenju na jahti s 18 kabina,  a posjeta Sunčanom Hvaru i divnim uvalicama povijesno značajne Korčule, samo su neke od postaja tijekom osmodnevnog nezaboravnog putovanja.

„Kada bih sada mogao biti bilo gdje na svijetu, htio bih ponovno posjetiti Hrvatsku“ izjavio je u završetku panela Johnny Judianto, izvršni direktor Best Toura sa sjedištem u Indoneziji, koji je s razlogom poznat kao veteran turističke industrije. Upravo ova izjava je dokaz kako je Ivanin nastup itekako bio uspješan, a priliku za poslušati našu iskusnu turističku djelatnicu imaju svi zainteresirani za potencijale halal tržišta već 4. i 5. listopada u Zagrebu na Halal Business Forumu 2022. Na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na ovom prestižnom događaju na svjetskoj Halal sceni putem poveznice https://hbf.halal.hr/registration

 

Slika je preuzeta: Turistička zajednica grada Korčule; https://www.visitkorcula.eu/cro/vidjeti-i-uraditi.html, Pristupljeno: 2.6.2022.