Skoči na glavni sadržaj

Novosti

 • Tvornici ulja Vinkovci dodijeljen halal certifikat

  Dana 14.7.2022. Tvornici ulja Vinkovci dodijeljen je halal certifikat za uspješnu implementaciju zahtjeva halal standarda. Tvornica ulja Vinkovci d.o.o. zadovoljila je sve mjere i zahtjeve propisane halal standardom te je tim povodom organizirana dodjela halal certifikata u prostorijama poduzeća za hladno prešano ulje koje nosi naziv Sunce Vinkovaca.


  Saznajte više
 • Posjeta Veleposlanstvu Republike Azerbajdžan u Republici Hrvatskoj

  Danas je delegacija Centra za certificiranje halal kvalitete posjetila Veleposlanstvo Republike Azerbajdžan u Republici Hrvatskoj. Rukovoditelj Centra g. Aldin Dugonjić upoznao je  Nj. E. g. Fakhraddina Gurbanova o nadolazećem Halal Business Forumu koji će se održati 4&5 listopada 2022. u Zagrebu. NJ.E. g. Gurbanov podržao je nadolazeći Halal Business Forum i podijelio prošlogodišnje iskustvo HBF-a 2021 gdje je sudjelovao na ambasadorskom panelu.


  Saznajte više
 • Svečano uručen certifikat tvrtki Marina Lab Opus d.o.o.

  U ponedjeljak, 27. 6. 2022., svečano je uručen certifikat tvrtki Marina Lab Opus d.o.o. Tvrtka se bavi proizvodnjom inovativnih dodataka prehrani, medicinskih proizvoda i kozmetike na bazi prirodnih sirovina koji su istinski učinkoviti u očuvanju zdravlja i ljepote. Učinkovitost, inovativnost i kvaliteta potvrđene su s preko 40 domaćih i međunarodnih nagrada te  znanstvenim istraživanjima.


  Saznajte više
 • POSJETA TURSKOJ AGENCIJI ZA SURADNJU I RAZVOJ

  Rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić posjetio je Tursku agenciju za suradnju i razvoj (TIKA) te održao sastanak sa koordinatoricom za Hrvatsku gospođom Sedef Bulut, Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima TIKE i Centra za certificiranje halal kvalitete te organizaciji Halal Business Foruma u Zagrebu. Na sastanku je sudjelovala mr.sc. Edina Mešić, voditeljica odjela za kvalitetu.


  Saznajte više