Skip to main content

Novosti

 • Posjet Veleposlanstvu Kraljevine Maroko
  Posjet Veleposlanstvu Kraljevine Maroko
  Dr. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, posjetio je 21. siječnja 2020. godine Veleposlanstvo Kraljevine Maroko u Republici Hrvatskoj i sastao se s NJ.E. gospođom Nour El Houda Marrakchi.
  Saznajte više
 • Veleposlanstvo Republike Austrije
  Posjet Veleposlanstvu Republike Austrije
  Delegacija Centra za certificiranje halal kvalitete u sastavu doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra, g. Nermin Merdžanović, član Upravnog odbora posjetili su danas Veleposlanstvo Republike Austrije u Hrvatskoj te se sastali sa veleposlanikom NJ.E. g. Josef Markus Wuketich.
  Saznajte više
 • TIKA
  Posjet Turskoj Agenciji za suradnju i koordinaciju -TIKA
  Delegacija Centra za certificiranje halal kvalitete u sastavu doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra, g. Nermin Merdžanović, član Upravnog odbora te g. Muhamed Mandžić posjetili su Tursku agenciju za suradnju i razvoj te se sastali sa koordinatorom za Hrvatsku gospodinom Haşim Koç.
  Saznajte više
 • Veleposlanstvo Katar
  Posjet Veleposlanstvu Države Katar

  Rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete posjetio je Veleposlanstvo Države Katar i sastao se NJ.E. g. Nasser Hamad Al-Khalifa. Dr. Dugonjić je informirao Njegovu Ekselenciju o aktivnostima koje Centar za certificiranje halal kvalitete provodi sa posebnim osvrtom na organizaciju Halal Business Foruma koji će se održati od 2. do 3.6.2020. godine.


  Saznajte više