Skip to main content

Novosti

 • Posjet Veleposlanstvu Republike Azerbajdžan
  Posjet Veleposlanstvu Republike Azerbajdžan 

  Danas je rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete posjetio Veleposlanstvo Republike Azerbajdžan u Republici Hrvatskoj i sastao se s veleposlanikom NJ.E. g. Fakhraddin Gurbanov,. Obje strane imale su priliku razmijeniti mišljenja o trenutnim izazovima na halal tržištu. Rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete je ovom prilikom predstavio i Halal Business Forum 2020 te pozvao proizvođače, distributere i turoperatore iz Azerbajdžana da se pridruže ovom jedinstvenom događaju. 


  Saznajte više
 • Posjet Veleposlanstvu Republike Indonezije
  Posjet Veleposlanstvu Republike Indonezije 
  Doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, posjetio je Veleposlanstvo Republike Indonezije u Republici Hrvatskoj, 4. prosinca 2019. Bio je to produktivan sastanak na kojem su obje strane razmijenile ideje o razvoju halala tržišta i halal certificiranja.
  Saznajte više
 • Four Bees j.d.o.o., salama od jelena, halal certifikat
  U ponudi salama od jelena
  Od danas se na halal tržištu mogu pronaći proizvodi poduzeća Four Bees j.d.o.o. čijem direktoru Slobodanu Lupretu halal certifikat je uručio rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić. "Samo inovativnim i kvalitetnim prozvodima može se konkurirati na tržištu.
  Saznajte više
 • Kraš Halal certifikat
  Kraš izvozi na tržište S. Arabije, Kuvajta, Palestine, Sudana…
  Kraš je jedan od najvećih prehrambenih industrija koja ima pogone u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U razgovoru sa Igorom Velićem, menadžerom kvalitete, doznali smo da Kraš podjednako cilja na regonalna halal tržišta, Bliski istok te zapadnu Evropu...
  Saznajte više