Skoči na glavni sadržaj

Novosti

 • Poziv na edukaciju: Upravljanje kriznim situacijama u lancu opskrbe s fokusom na Halal i higijenske zahtjeve za transport

  Jeste li se ikada našli u dilemi oko prihvaćanja halal certifikata za određenu sirovinu? Ili ste započeli proces izvoza svojih proizvoda i susreli se s akreditacijskim zahtjevima? Možda ste se pitali što se nalazilo u cisterni koja je dopremila vašu sirovinu, kako provjeriti higijenu vozila, koje su standardne operativne procedure za čišćenje, te kako postupiti i komunicirati unutar i izvan organizacije u slučaju opoziva proizvoda ili njegovog uništenja?


  Saznajte više
 • Prvi halal certifikat turističkoj agenciji u Poljskoj

  Danas je u Islamskom centru Zagreb organizirana svečanost dodjele certifikata halal kvalitete za Turističku agenciju Agnieszka Puszczewicz sa sjedištem u Varšavi u Poljskoj. Turistička agencija Agencija Agnieszka Puszczewicz je prvo poduzeće iz Poljske uopće kojoj je dodijeljen halal certifikat. Edina Mešić - voditeljica Odjela za kvalitetu Centra, poželjela je dobrodošlicu prisutnima te je predstavila Turističku agenciju Puszczewicz.  Certifikat o halal kvaliteti uručio je muftija akademik Aziz ef. Hasanović.


  Saznajte više
 • Edukacija zaposlenika kao temelj uspjeha

  Edukacija zaposlenika ima niz prednosti koje direktno utječu na uspjeh poslovanja kroz povećanje produktivnosti, snažniju konkurentsku prednost i poboljšanje kvalitete usluge. Toga su itekako svjesni i naši klijenti koji se uključuju u poslovne procese implementacije sustava halal kvalitete i pokazuju veliku odgovornost prema osposobljavanju svojih zaposlenika.


  Saznajte više
 • Otkrijte luksuz na otoku Braču: Grand View Hotel - uskoro prvi certificirani halal hotel na otoku

  Brač, najveći dalmatinski otok, poznat je po svojoj prirodnoj ljepoti, kristalno čistom moru i očaravajućim uvalama. Na ovom predivnom otoku, uz samu obalu, smješten je luksuzni hotel Grand View. Okružen šumom borova i čempresa, hotel se ponosi velikim bazenom i zasluženim četiri zvjezdice, koje jamče iznimno visoke standarde usluge.


  Saznajte više