Skoči na glavni sadržaj

Dodijeljen halal certifikat za firmu Capra Domestica d.o.o.

U srijedu, 6. ožujka 2024. u Islamskom centru Zagreb upriličena je dodjela halal certifikata kojeg je ravnatelj Centra Aziz ef. Hasanović uručio firmi Capra Domestica d.o.o. U ime tvrtke certifikat je preuzeo g. Marko Samaržija, voditelj prodaje. 

Capra Domestica se bavi proizvodnjom kozjeg mlijeka i mliječnih prerađevina prema najvišim ekološkim, higijenskim i etičkim standardima, čije sirne delicije iz dana u dan osvajaju sve veći broj ljubitelja zdrave hrane. 

Ravnatelj je zajedno s članovima tima Centra za certificiranje halal kvalitete poželio dobrodošlicu g. Samaržiji i g. Fabijanu Oštariću koji su i implementirali cjelokupan sustav halal kvalitete unutar kompanije. Čestitao im je na uspješnoj implementaciji posebno jer se njihova proizvodnja temelji na ekološkoj proizvodnji koja podrazumijeva mlijeko i proizvode koji ne sadrže aditive, bojila, pojačivače okusa niti konzervanse. Istaknuo je da se proizvodnjom kakvu primjenjuju u firmi Capra Domestica osiguravaju najbolji proizvodi koji svojom kvalitetom mogu konkurirati na svakom tržištu, a certifikat o primjeni halal standarda dodatno svjedoče kvaliteti te otvara mogućnost širenja na nova tržišta. 

G. Samaržija i g. Oštarić zahvalili su se muftiji i članovima tima Centra na susretljivosti i profesionalnosti te su istaknuli zadovoljstvo zbog implementacije standarda halal kvalitete. Ravnatelj im je poželio mnogo uspjeha u daljnjem poslovanju te će svakako imati podršku Centra u otvaranju novih tržišta.

Post Paragraph