Skip to main content
Riblji brendovi Eva i Mirela Halal certificirani
Jučer je u tvornici Mirna d.d. održana svečanost povodom dodjele halal certifikata na kojoj su prisustvovali zapolesnici Mirne na čelu sa predsjednikom Uprave g. Velimirom Vrhovskim. Halal certifikat uručio je doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete u prisustvu Nedima Omerovića, voditelja odjela za certificiranje.
Ukorak sa svjetskim trendovima
Amarriva travel želeći ići ukorak sa svjetskim trendovima i svakome gostu ponuditi sve ono što mu je potrebno kako bi se u našoj zemlji osjećao opušteno kao kod kuće, odlučila se na halal certificiranje jer želi ponuditi svoje usluge na tržištu koje je prema zadnjem Izvještaju o stanju globalne islamske ekonomije u 2018. godini iznosilo 189 milijardi dolara.
Halal certifikat za Ireks Aromu
Jednom od najpoznatijih proizvođača dodataka i mješavina za pekarsko-slastičarske proizvode, mesne prerađevine i stočnu hranu IREKS AROMI danas je uručen halal certifikat u moderno uređenom pogonu u Jastrebarskom.
Klaonica Karakaš halal certificirana
U Islamskom centru Zagreb dana 23.12.2019. godine g. Antoniu Karakašu vlasniku i direktoru  klaonice Karakaš dodijeljen je halal certifikat za klaonicu i rasjekaonu junadi, teladi i janjadi.
Proizvodi poduzeća Pan Pek d.o.o. na halal tržištu
Nakon halal certificirane tvornice u Zagrebu poduzeću Pan Pek d.o.o. danas je uručen halal certifikat za proizvodnju listova za pite i savijače koje se proizvode u tvornici u Đakovu.
U ponudi salama od jelena
Od danas se na halal tržištu mogu pronaći proizvodi poduzeća Four Bees j.d.o.o. čijem direktoru Slobodanu Lupretu halal certifikat je uručio rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić. "Samo inovativnim i kvalitetnim prozvodima može se konkurirati na tržištu.
Subscribe to halal certifikat