Skoči na glavni sadržaj

Novosti / Business

 • Mirna Rovinj, dodjela certifikata
  Riblji brendovi Eva i Mirela Halal certificirani
  Jučer je u tvornici Mirna d.d. održana svečanost povodom dodjele halal certifikata na kojoj su prisustvovali zapolesnici Mirne na čelu sa predsjednikom Uprave g. Velimirom Vrhovskim. Halal certifikat uručio je doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete u prisustvu Nedima Omerovića, voditelja odjela za certificiranje.
  Saznajte više
 • Halal centar 10 godina
  10 godina u službi jačanja kvalitete i konkurentnosti proizvoda i usluga

  Centar za certificiranje halal kvalitete danas slavi 10 godina svojih poslovnih uspjeha. Od samoga početka Centar je usmjeren na podizanje kvalitete i konkurentnosti proizvoda i usluga certificiranih prema zahtjevima halal standarda koji je registriran 2010. godine u Hrvatskom zavodu za norme što ga čini jednim od prvih halal standarda u Europskoj uniji.


  Saznajte više
 • Islamica 500
  Rukovoditelj Centra uvršten u ISLAMICA 500
  ISLAMICA 500 izdanje 2020 danas je promovirano u Dubaiu. ISLAMICA 500 na godišnjoj razini daje pregled biografija 500 najutjecajnijih osoba u islamskom svijetu i ekonomiji.
  Saznajte više
 • Ireks aroma, halal certifikat
  Halal certifikat za Ireks Aromu
  Jednom od najpoznatijih proizvođača dodataka i mješavina za pekarsko-slastičarske proizvode, mesne prerađevine i stočnu hranu IREKS AROMI danas je uručen halal certifikat u moderno uređenom pogonu u Jastrebarskom.
  Saznajte više