Skoči na glavni sadržaj

Poliklinika Glavić postala je prva Halal klinika u jugoistočnom dijelu Europe

Dana 3.4.2023. svečano je uručen halal certifikat za Polikliniku Glavić. 

Prilikom uručenja halal certifikata doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete kazao je : “ Predstavlja nam zadovoljstvo da je Poliklinika Glavić kao referentni centar robotske rehabilitacije uspješno završila proces certificiranja s obzirom da je zdravstveni turizam postao u  svijetu jedan od prepoznatljivijih oblika putovanja te se očekuje da bi u budućnosti mogao postati i jednim od glavnih razloga za odlazak na putovanje. U svijetu danas radi zdravstvene zaštite putuje oko 14 milijuna ljudi. Samo zemlje Arapskog poluotoka troše 20 milijardi američkih dolara na putovanja u svrhu zdravstvene zaštite, što je zasigurno jedan od glavnih razloga potrebe dodatne promocije i aktivnosti na halal tržištu“.  

Osim unutar granica Hrvatske, poliklinika Glavić je globalno prepoznata kao jedna od najboljih zdravstvenih ustanova za robotsku neurorehabilitaciju.

“Obzirom na snažnu i konstantnu globalnu relaciju internacionalnih pacijenata, Halal standard i certificiranje klinike bilo je logičan slijed postupaka za maksimalno usavršavanje i podizanje na višu ljestvicu cjelokupne usluge koju pružamo”, ističe Ana Vatović, voditeljica operativnog poslovanja klinike te dodaje:

“Kao domaćini svim jezicima i kulturama, cilj nam je svakom pacijentu pružiti najvišu razinu ugodnog boravka u našoj klinici, kako u sklopu terapija, tako i u smještajnim kapacitetima.”

Poliklinika Glavić Halal certifikatom daje potvrdu kvalitete i otvorenosti prema pacijenatima koji će se uz ovaj standard osjećati još sigurnije u procesu terapija robotske neurorehabilitacije.