Skoči na glavni sadržaj
Geus d.o.o., snack

Prva halal mješavina začina za snack proizvode

Nakon uspješno završenog procesa certificiranja, danas, 10.4. rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, g. Aldin Dugonjić uručio je halal certifikat direktoru tvrtke Geus d.o.o., g. Filipu Gelu.

" Izuzetna mi je čast dodijeliti certifikat halal kvalitete prvom proizvođaču mješavine začina za snack proizvode u Republici Hrvatskoj. Republika Hrvatska ima mnogo toga za ponuditi čime može konkurirati na najvećem rastućem tržištu svijeta. Geus d.o.o. je primjer poduzeća koje konstantno ulaže u inovacije kako bi postali konkurentniji na tržištu, a upravo certifikat halal kvalitete donosi komperativnu prednost na tržištu. Čestitam cijelom timu na uloženom trudu te Vam želim puno uspjeha u daljnjem radu"- izjavio je rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete.

Iako je tvrtka Geus d.o.o. osnovana 1991. godine s prvotnom djelatnosti uvoza i distribucije robe široke potrošnje na hrvatskom tržištu, 2012. otvorili su proizvodni pogon za proizvodnju mješavina začina za snack proizvode. Svjesni svojih potencijala, planiraju se više orijentirati prema izvozu, a dodatnu konkurentnost na međunarodnom tržištu prepoznali su u halal certifikatu.

Prvo predstavljanje od dodjele certifikata Geus d.o.o. očekuje već u lipnju, u Beču, na prestižnom sajmu Snackex koji okuplja internacionalnu industriju snack aroma.

Uručenje certifikata halal kvalitete tvrtci Geus d.o.o.2
Direktor tvrtke Geus d.o.o., g. Filip Gelo i rukovoditelj Centra, g. Aldin Dugonjić