Skoči na glavni sadržaj
Hrvatsku pored pandemije pogodila dva potresa
Dr. Aldin Dugonjić, rukovodilac Centra za certificiranje halal kvalitete iz Zagreba, za Preporod.info je izjavio da je za njih godinu iza nas teško uspoređivati sa bilo čime, jer su, osim velike zdravstvene krize čiji je razlog svima poznat, Republiku Hrvatsku zadesila i dva razorna zemljotresa.
Certificiran i treći pogon Hrvatske industrije šećera
Zagreb, 22. prosinca 2020. godine – Hrvatskoj industriji šećera d.d. rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, doc.dr.sc.Aldin Dugonjić dodijelio je certifikat halal kvalitete za novopridruženi pogon u Osijeku.
SVJETSKI HALAL SUMMIT 2020
Od 21. do 23. prosinca 2020 godine održat će se šesti po redu Svjetski Halal Summit na temu:“ Halal za sve, halal u svim aspektima, od proizvodnje do potrošnje
Posjeta Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja
Jučer u poslijepodnevnim satima rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić posjetio je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. Rukovoditelj Centra je upoznao državnu tajnicu Natašu Mikuš Žigman o aktivnostima koje Centar provodi i mogućnostima zajedničke suradnje.
Posjet Hrvatskoj udruzi poslodavaca
Danas je rukovoditelj Centra za certificiranja halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić posjetio Hrvatsku udrugu poslodavaca i sastao se s glavnim direktorom dr.sc. Damirom Zorićem.
Završena je konferencija o islamskoj ekonomiji
Završena je konferencija o islamskoj ekonomiji koju je organizirala Udruga za promociju i razvoj islamske ekonomije u Crnoj Gori u hotelu Hilton u Podgorici, 26. studenog.
Subscribe to Business