Skip to main content
Posjet Veleposlanstvu Kraljevine Maroko
Dr. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, posjetio je 21. siječnja 2020. godine Veleposlanstvo Kraljevine Maroko u Republici Hrvatskoj i sastao se s NJ.E. gospođom Nour El Houda Marrakchi.
Posjet Veleposlanstvu Republike Austrije
Delegacija Centra za certificiranje halal kvalitete u sastavu doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra, g. Nermin Merdžanović, član Upravnog odbora posjetili su danas Veleposlanstvo Republike Austrije u Hrvatskoj te se sastali sa veleposlanikom NJ.E. g. Josef Markus Wuketich.
Posjet Turskoj Agenciji za suradnju i koordinaciju -TIKA
Delegacija Centra za certificiranje halal kvalitete u sastavu doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra, g. Nermin Merdžanović, član Upravnog odbora te g. Muhamed Mandžić posjetili su Tursku agenciju za suradnju i razvoj te se sastali sa koordinatorom za Hrvatsku gospodinom Haşim Koç.
Posjet Veleposlanstvu Države Katar

Rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete posjetio je Veleposlanstvo Države Katar i sastao se NJ.E. g. Nasser Hamad Al-Khalifa. Dr. Dugonjić je informirao Njegovu Ekselenciju o aktivnostima koje Centar za certificiranje halal kvalitete provodi sa posebnim osvrtom na organizaciju Halal Business Foruma koji će se održati od 2. do 3.6.2020. godine.

Posjet Veleposlanstvu Bosne i Hercegovine
Danas je rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete posjetio Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj i sastao se s veleposlanikom NJ.E. g. Aleksandarom Vranješ te g. Branislavom Rakićem i g. Edinom Paldumom.
Posjet Veleposlanstvu Republike Kosovo

Dana 15.1.2020. rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić posjetio je Nj.E. g. Gȅzim Kasapolli sa kojim je razgovarao o Halal Business Forumu 2020 u Zagrebu te aktivnom sudjelovanju gospodarskih i turističkih dionika iz Republike Kosovo.

Subscribe to Novosti