Skip to main content
Posjet Veleposlanstvu Kraljevine Maroko
Dr. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, posjetio je 21. siječnja 2020. godine Veleposlanstvo Kraljevine Maroko u Republici Hrvatskoj i sastao se s NJ.E. gospođom Nour El Houda Marrakchi.
Posjet Veleposlanstvu Republike Austrije
Delegacija Centra za certificiranje halal kvalitete u sastavu doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra, g. Nermin Merdžanović, član Upravnog odbora posjetili su danas Veleposlanstvo Republike Austrije u Hrvatskoj te se sastali sa veleposlanikom NJ.E. g. Josef Markus Wuketich.
Posjet Veleposlanstvu Države Katar

Rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete posjetio je Veleposlanstvo Države Katar i sastao se NJ.E. g. Nasser Hamad Al-Khalifa. Dr. Dugonjić je informirao Njegovu Ekselenciju o aktivnostima koje Centar za certificiranje halal kvalitete provodi sa posebnim osvrtom na organizaciju Halal Business Foruma koji će se održati od 2. do 3.6.2020. godine.

Posjet Veleposlanstvu Bosne i Hercegovine
Danas je rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete posjetio Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj i sastao se s veleposlanikom NJ.E. g. Aleksandarom Vranješ te g. Branislavom Rakićem i g. Edinom Paldumom.
Posjet Veleposlanstvu Republike Kosovo

Dana 15.1.2020. rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić posjetio je Nj.E. g. Gȅzim Kasapolli sa kojim je razgovarao o Halal Business Forumu 2020 u Zagrebu te aktivnom sudjelovanju gospodarskih i turističkih dionika iz Republike Kosovo.

Posjet Veleposlanstvu Islamske Republike Iran
Rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić službeno je posjetio veleposlanika Islamske Republike Iran NJ.E. Mohammad Reza Sadegh.
Subscribe to posjet veleposlanstvu