Skip to main content
U IC Umag promovirana knjiga „Halal-standard po mjeri čovjeka“

U subotu, 13. lipnja 2020. u prostorijama Islamskog centra u Umagu održana je promocija knjige „Halal- standard po mjeri čovjeka“ autora dr.Aldina Dugonjića, rukovoditelja Centra za certificiranje halal kvalitete u Hrvatskoj. 

Pored autora, jedan od promotora bio je glavni imam MIZ Sisak Alem ef. Crnkić. 

Halal- standard po mjeri čovjeka promoviran u sklopu Sarajevo Halal Fair-a
U sklopu Sarajevo halal faira održana je promocija knjige Halal-standard po mjeri čovjeka.
U Zagrebu predstavljena knjiga “Halal – standard po mjeri čovjeka”
U kongresnoj dvorani Islamskog centra u Zagrebu dana 19.9.2019. predstavljena je knjiga Halal-standard po mjeri čovjeka, autora doc.dr.sc. Aldina Dugonjića.
Promocija knjige “Halal – standard po mjeri čovjeka”
Centar za certificiranje halal kvalitete i Medžlis Islamske zajednice Zagreb pozivaju Vas na promociju jedinstvene knjige u zemljama regije pod naslovom: Halal – standard po mjeri čovjeka, autora doc.dr.sc. Aldina Dugonjića.
Promocija knjige Halal-standard po mjeri čovjeka u Ulcinju
Dana 24.8.2019. godine u organizaciji Udruženja za promociju i razvoj islamske ekonomije, Skupštine općine Ulcinj, Morskog dobra i Medžlisa islamske zajednice Ulcinj u hotelu Palata Venezia u Starom gradu Ulcinju, Crna Gora održana je promocija knjige Halal-standard po mjeri čovjeka autora doc.dr.sc. Aldina Dugonjića.
U Sisku održana promocija knjige “Halal-standard po mjeri čovjeka”
Prvijenac dr. Dugonjića je obranjena doktorska disertacija na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a Aldin Dugonjić jedan je od dvojice doktora znanosti u svijetu na temu halala, u toku promocije istakao je muftija dr.sc. Aziz Hasanović koji je pored autora bio jedan od promotora.
Subscribe to promocija knjige