Skip to main content
Posjet Istanbulskoj gospodarskoj komori

Tijekom boravka na Svjetskom halal summitu u Istanbulu rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić službeno je posjetio Istanbulsku gospodarsku komoru. Domaćin u komori je bio g. Israfil Kuralay koji je rukovoditelja upoznao sa kratkom poviješću komore kao i njezinim djelokrugom rada.

Predstavljena ponuda Halal turizma Hrvatske na Svjetskom Halal Summitu
U Istanbulu, Republika Turska od 28.11. do 01.12. 2019. održava se Svjetski halal summit na kojem se raspravlja o najnovijim trendovima na halal tržištu i u halal industriji. Kao gost predavač aktivno učešće uzeo je i rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete doc.dr.sc. Aldin Dugonjić na temu: " Halal turističke prilike u Jugoistočnoj Europi sa posebnim osvrtom na Republiku Hrvatsku"
Mnogobrojni sastanci tijekom Svjetskog halal summita
Tokom održavanja Svjetskog halal summita u istanbulu od 29.11. do 02.12.2018. rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete dr. Aldin Dugonjić održao je mnogobrojne poslovne sastanke.
Potpisan sporazum o suradnji s Aladdin Grupom
Tijekom četverodnevnog održavanja World Halal Summita u Istanbulu, Centar za certificiranje halal kvalitete potpisao je sporazum o suradnji s predstavnicima Aladdin Grupe čije se sjedište nalazi u Kuala Lumpuru, Maleziji.
Hrvatske tvrtke sudjelovale na trećem Svjetskom halal summitu u Istanbulu
Treću godinu za redom Republika Hrvatska se predstavila na Svjetskom halal summitu (World Halal Summit 2018) koji se i ove godine održao u Istanbulu od 29.11. do 2.12.2018.
Nastup hrvatskih tvrtki na Svjetskom halal summitu otvorio vrata istočnog tržišta
Svjetski halal summit u Istanbulu okupio je više od 15 tisuća sudionika iz 60 zemalja, a na njegovim marginama potpisan je sporazum o suradnji između Centra za certificiranje halal kvalitete i Pure and Good Managementa iz Singapura, kojim se hrvatskim tvrtkama otvaraju vrata za ulazak na halal tržište jugoistočne Azije i Kine.
Subscribe to world halal summit