Skip to main content

Novosti

 • Halal centar 10 godina
  10 godina u službi jačanja kvalitete i konkurentnosti proizvoda i usluga

  Centar za certificiranje halal kvalitete danas slavi 10 godina svojih poslovnih uspjeha. Od samoga početka Centar je usmjeren na podizanje kvalitete i konkurentnosti proizvoda i usluga certificiranih prema zahtjevima halal standarda koji je registriran 2010. godine u Hrvatskom zavodu za norme što ga čini jednim od prvih halal standarda u Europskoj uniji.


  Saznajte više
 • Islamica 500
  Rukovoditelj Centra uvršten u ISLAMICA 500
  ISLAMICA 500 izdanje 2020 danas je promovirano u Dubaiu. ISLAMICA 500 na godišnjoj razini daje pregled biografija 500 najutjecajnijih osoba u islamskom svijetu i ekonomiji.
  Saznajte više
 • Posjet Veleposlanstvu Kraljevine Maroko
  Posjet Veleposlanstvu Kraljevine Maroko
  Dr. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete, posjetio je 21. siječnja 2020. godine Veleposlanstvo Kraljevine Maroko u Republici Hrvatskoj i sastao se s NJ.E. gospođom Nour El Houda Marrakchi.
  Saznajte više
 • Veleposlanstvo Republike Austrije
  Posjet Veleposlanstvu Republike Austrije
  Delegacija Centra za certificiranje halal kvalitete u sastavu doc.dr.sc. Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra, g. Nermin Merdžanović, član Upravnog odbora posjetili su danas Veleposlanstvo Republike Austrije u Hrvatskoj te se sastali sa veleposlanikom NJ.E. g. Josef Markus Wuketich.
  Saznajte više