Skip to main content
U IC Umag promovirana knjiga „Halal-standard po mjeri čovjeka“

U subotu, 13. lipnja 2020. u prostorijama Islamskog centra u Umagu održana je promocija knjige „Halal- standard po mjeri čovjeka“ autora dr.Aldina Dugonjića, rukovoditelja Centra za certificiranje halal kvalitete u Hrvatskoj. 

Pored autora, jedan od promotora bio je glavni imam MIZ Sisak Alem ef. Crnkić. 

Rukovoditelj Centra uvršten u ISLAMICA 500
ISLAMICA 500 izdanje 2020 danas je promovirano u Dubaiu. ISLAMICA 500 na godišnjoj razini daje pregled biografija 500 najutjecajnijih osoba u islamskom svijetu i ekonomiji.
Aldin Dugonjić: Halal pomaže na ovom i na onom svijetu
Rukovoditelj hrvatskog Centra za certificiranje halal kvalitete Aldin Dugonjić objavio je knjigu “Halal, standard po mjeri čovjeka” koja je ekonomski i teološki vodič vezan uz pojam halal industrije
Dugonjić: Halal industrija je perspektiva za privredni rast i razvoj
S obzirom na intenzivan rast halal tržišta više niti jedna svjetska ekonomija ne može sebi dopustiti da ne bude dio ovoga tržišta, kaže rukovodilac Centra za certificiranje halal kvalitete. Islam je priznat u Hrvatskoj još dok je ona bila dio Austro-Ugarske monarhije 1916. godine.
Rukovoditelj Centra ponovno uvršten u "Islamica 500"
Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranja halal kvalitetu drugu godinu za redom uvršten je među 500 najutjecajnijih osoba u islamskom svijetu i ekonomiji prema izboru „Islamica 500“ 2018.
Dugonjić: Opatija će biti halal centar svijeta
Aldin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete u Hrvatskoj govori o nastupajućem 'halal' kongresu.
Subscribe to dr. Aldin Dugonjić