Skip to main content
Rukovoditelj Centra na konferenciji “Vjerski turizam i teologija”.
Pod pokroviteljstvom predsjedavajućeg Predsjedništva BIH g. Željka Komšića i Bošnjačke akademije nauka i umjetnosti, a u organizaciji Visoke škole za turizam i menadžment Konjic i Fakulteta za Islamske studije Novi Pazar u Sarajevu se 25. i 26.09.2019. održala konferencija “Vjerski turizam i teologija”.
U Islamskom centru Rijeka održana 2. konferencija religijskog turizma, sakralne baštine i hodočašća
Interdisciplinarni tim znanstvenika, stručnjaka te predstavnika vjerskih zajednica i turističkih djelatnika okupio se u Islamskom centru na drugoj Konferenciji vjerskog turizma, sakralne baštine i hodočašća.
Poziv na sudjelovanje: 2. konferencija vjerskog turizma, sakralne baštine i hodočašća
Programom Konferencija okuplja interdisciplinarni tim znanstvenika, stručnjaka i predstavnika vjerskih zajednica, uglednih turističkih djelatnika. Pružite svoj obol razvoju vjerskog turizma Hrvatske, educirajte se i posjetite atraktivnu Džamonjinu džamiju nad Kvarnerom, razgledajte skulpturu u prostoru.
Centar za certificiranje halal kvalitete na 1. konferenciji religijskog turizma, sakralne baštine i hodočašća
Struktura sudionika konferencije objedinila je nakon pet godina nastojanja organizatora za realizacijom religiju, kulturu, turizam i umjetnost. Programom konferencije uz Hrvatsku Biskupsku Konferenciju, obuhvaćena je i Židovska općina Rijeka, Islamska zajednica - Halal centar i Srpska Pravoslavna Crkvena općina Zagreb
Subscribe to Vjerski turizam, hodočašće